Je Ware Zelf – Samen werken aan Je Ware Zelf Worden en Zijn

OVER ONS

KLIK HIER OM DIRECT NAAR HET BLOG TE GAAN of klik bovenaan in het menu op INHOUD.

Wij hebben een intensief werkzaam leven achter de rug. Altijd veel en lang gewerkt en 25 jaar een eigen bedrijf gehad. Nu zijn we met pensioen, maar dat wil niet zeggen dat we niets meer doen. In tegendeel. We zien om me heen dat de wereld is veranderd in de loop van de jaren. Negatief veranderd helaas. Alles is super materialistisch ingesteld. Als je dit of dat niet hebt, hoor je er niet meer bij. De media bestoken ons elke dag met negatieve berichten. Hoe weinig zie je aandacht voor al het positieve in de wereld? Vrijwel nooit.

En dat is raar, want positief leven is echt zoveel beter voor je welzijn en gezondheid, dus zou je veel positieve berichten verwachten.

Daarom hebben wij deze website gemaakt, met een blog (in het menu Inhoud) en een aantal pagina’s over specifieke onderwerpen. Om bij te dragen aan de broodnodige veranderingen in de wereld. In 1966 was het hippie tijdperk net gestart. Make Love, Not War, was het uitgangspunt. Maar wat zien we 50 jaar later om ons heen? Elk jaar wordt er veel meer geld uitgegeven aan wapens, waaronder massavernietigingswapens. Slechts 1 dictator, 1 machtswellusteling, kan met 1 druk op de knop Wereldoorlog 3 ontketenen en de wereld in brand zetten, een oorlog die onvermijdelijk zal leiden tot de totale vernietiging van Moeder Aarde. In 2016 kunnen we dus helaas eerder spreken van het uitgangspunt: Make War, Not Love.

De enigen die dit kunnen veranderen zijn wij gezamenlijk. Wakker Worden en Op Staan is daarvoor nodig.

Doe met ons mee. Samen werken aan Je Ware Zelf Worden en Zijn. In je eigen Kracht gaan staan. Je Zelf actief blijven ontwikkelen.

Samen zijn we sterk, verdeeld zijn we zwak. Verbeter de wereld en begin eerst bij Je Zelf.

 

Nog wat algemene informatie

Onze GEMEENSCHAP PAGINA op Facebook gebruiken we om onze berichten daar te delen met iedereen die daarin is geïnteresseerd, KLIK HIER om deze Pagina te bezoeken. Daar kun je ook onze berichten delen met je familie, vrienden en kennissen, waardoor we met jouw hulp nog meer mensen kunnen bereiken.

Onze GEMEENSCHAP heeft ook een BESLOTEN FACEBOOK GROEP: KLIK HIER als je ook lid wilt worden.

Op INHOUD (IN HET MENU BOVENAAN) vindt je een steeds groeiend aantal berichten over allerlei onderwerpen op het gebied van Spirituele Groei, Gelukkig Worden En Zijn, Positiviteit en nog veel meer.

En als laatste: Je kunt ook LID WORDEN van deze website. Dan krijg je gratis toegang tot meer informatie, die we niet zo maar op een andere wijze kunnen delen.

KLIK HIER om meer informatie te lezen over het Gratis Lidmaatschap.

 

DOE MET ONS MEE, LEEF IN LIEFDE MET ALLES WAT LEEFT, ZONDER DOGMA’S, EN HEB RESPECT VOOR IEDEREEN DIE RESPECT VERDIENT. 

 

 

NAMASTÉ

Barbara Miller en Charles van Veen

 

Privacy Policy